coltar extensibil premium

canapele artizanale

Canapele Extensibile - Made in Italy

Colectia de canapele extensibile Pozzi au un design unic si elegant. Fiecare canapea pat este realizata manual cu atentie maxima la detalii. Mobilierul tapitat Pozzi te va intampina cu un confort absolut din prisma materialelor moi, catifelate la atingere, durabile si confortabile. Canapele artizanale produse in Italia, cu huse complet detasabile si lavabile, echipate cu mecanisme ribalta fiabile, pentru extensii zilnice si utilizare intensiva. Alege un model de sofa pat cu personalitate pentru starea ta de bine acasa. Fiecare canapea extensibila are saltea inclusa!

Canapele Fixe

Caminul tau este unic si pentru el am pregatit cele mai frumoase canapele! Iti punem la dispozitie canapele elegante intr-o gama variata de culori, cu un design unic, care se vor potrivi de minune in locuinta ta de vis.

Paturi Rabatabile

Ziua, aceste paturi rabatabile pot fi un element de decor special, ideal pentru amenajarea moderna a livingului sau a sufrageriei. Iar seara pot contribui intr-un mod profesional pentru o odihna de excepție, datorita conceptului unic pe piata ce imbina designul unei canapele, cu fiabilitatea si confortul unei saltele de pat.

Fotolii

Excelenta in design si functionalitate. Materiale si tesaturi de calitate si de lux. Made in Italy. Aceste fotolii sunt o linie premium fabricate in Italia, cu cele mai bune si mai calitative materiale.

Paturi Tapitate

Colectia de paturi tapitate Pozzi sunt recunoscute, apreciate si premiate in toata lumea. Traditia, talentul si munca artizanala fac din fiecare produs un exemplu de excelenta in design. Aceste paturi cu design unic si detalii atent lucrate, vin in culori calde care se vor imbina perfect cu dormitoarele noastre. Calitatea premium este data de manopera, materialele textile si feroneria produsa in Italia.

Canapea Transformabila

Pozzi LOOP

LOOP se transforma in cateva secunde intr-un sistem de paturi suprapuse. Cele 2 paturi supraetajate obtinute prin rabatare au saltele incluse. Aceasta canapea bunk bed are mecanisme fiabile pentru utilizare zilnica. O adevarata inovatie in zona de mobilier inteligent care economiseste spatiu.

Str. Romulus, Nr. 8, Timisoara
0752 29 44 55
contact@pozzi.ro

De ce Pozzi ?

> canapele premium
> utilizare zilnica
> design functional
> mecanisme fiabile