Canapele

De ce sunt canapelele de culoare GRI atât de apreciate?

canapea premium

Griul reprezintă una dintre culorile desemnate pentru anul 2021 de către Pantone, autoritatea globală în materie de culoare. Totodată, trebuie să știi că această culoare reprezintă una dintre alegerile favorite în ceea ce privește cromatica canapelelor. Care este motivul pentru care îți recomandăm o canapea în nuanțe de gri? Chiar dacă, la prima vedere, o astfel de canapea s-ar putea să nu te impresioneze, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

Canapelele gri scot în evidență designul unei piese de mobilier

O canapea de culoare gri scoate în evidență în primul rând designul piesei de mobilier, punând mai apoi accentul pe culoare. O canapea gri reușește să se potrivească perfect aproape oricărei încăperi din locuință, fiind o piesă extrem de versatilă, care reușește cu succes să se integreze în imaginea de ansamblu, dar care poate fi la fel de ușor pusă în evidență prin accente de culoare, texturi sau designuri surprinzătoare, atunci când ne dorim acest lucru.

canapea premium

Canapelele gri sunt piese clasice, extrem de versatile

Am putea afirma că o canapea gri reprezintă varianta clasică în ceea ce privește cromatica, fiind o culoare neutră. Griul este perfect atunci când ne dorim să integrăm o piesă nouă de mobilier în locuință, dar să păstrăm în continuare designul încăperii.

Culorile neutre au avantajul de a fi odihnitoare și de a induce o stare de relaxare și confort. Canapelele de culoare gri sunt extrem de versatile și în ceea ce privește întreținerea pe termen lung. Este bine să luăm în considerare aceste aspect, mai ales în cazul în care ne dorim să amenajăm o cameră din locuința noastră destinată întregii familii.

O canapea de culoare gri te ajută să creezi contraste

În plus, nuanțele de gri sunt perfecte atunci când ne dorim să creăm contraste în locuința noastră care să ofere un plus de personalitate și să ne creeze acel sentiment unic de acasă. O canapea gri este perfectă atât pentru acasă, cât și pentru la birou. Nu de puține ori am observat faptul că, în mediul corporate se utilizează această culoare foarte frecvent, din moment ce gri-ul este o culoare rece, neutră, dar extrem de echilibrată.

canapea design italia

Canapeaua în nuanțe de gri este potrivită și în mediul corporate

În mediul corporate, culoarea gri este folosită pentru a sugera atitudinea formală, conservatoare, dar în același timp sofisticată. O canapea gri este potrivită pentru încăperile cu design minimalist, un stil de amenajare extrem de apreciat în ziua de astăzi, întrucât pune accent pe aspectele importante din viețile noastre, mai mult pe experiențe și persoane, decât pe lucruri.

Acest lucru nu înseamnă ca o persoană care preferă stilul minimalist nu va acorda importanța cuvenită confortului, calității, dar și designului, alegând cu atât mai multă atenție o canapea gri care să creeze o ambianță plăcută. Indiferent de stilul de design ales, la Pozzi vei găsi o ofertă variată de canapele extensibile în nuanțe de gri care să te cucerească prin design, cromatică, materiale de calitate și durabilitate superioară!

Lasă un răspuns